Pensjonistenes trimgruppe

Velkommen til Pensjonistenes trimgruppe på Vækerø!

I over 20 år har det eksistert en trimgruppe for pensjonister fra Hydro Oslo.
M.h.t. hvem som kan være med i gruppen viser vi til avsnitt 7.1 vedr. adgang til trim-anlegget på Vækerø. Deltakerne må være medlem av bedriftsidrettslaget HOBIL. Trimgruppen er en undergruppe av idrettslagets «Pensjonistgruppe».

Gruppen har trening hver tirsdag kl. 11 i gym.-salen på Vækerø. Totalt består gruppen av ca. 45 personer, men det er vanligvis mellom 20 og 30 som stiller opp på treningene. Fordelingen kvinner/menn er ca 1/3 mot 2/3.

Hoveddelen av treningen består av et program som er utarbeidet av en rutinert gymnastikk-lærer og spilles av fra CD. Øvelsene er spesielt tilpasset pensjonistgenerasjonen og blir akkompagnert av musikk. De fleste øvelsene legger spesielt vekt på tøyninger og mykhet, og i tillegg har vi også litt styrketrening, bl.a. med manualer.

Programmet tar totalt ca. 1 time, og det er i stor grad opp til den enkelte hvor anstrengende en vil gjøre det. En rekke av deltakerne møter opp i god tid før treningen begynner og benytter seg av det flotte apparat-rommet ved siden av gym.-salen.

Anlegget har meget bra dusj- og garderobeforhold, inklusive badstue. Opplegget er meget sosialt, og etter treningen samles de fleste av deltakerne til hyggelig prat rundt lunsj-bordet i Hydro-kantinen.

Når det gjelder adgang til gym.-anlegget for pensjonistene skjer det (ved bruk av kortleser) gjennom døren på baksiden av Vækerø A-D-bygget. Medlemmer av HOBIL får tildelt permanent adgangskort i Hydro-resepsjonen.
Dersom dette synes interessant, kan du ta kontakt med oppmannen:

Geir Meidell Berge
Tlf. 906 17 730
Mail: geirmberge@gmail.com

 1,191 total views,  1 views today

Print Friendly, PDF & Email